“Mijn man werd verleid door de pizzadame. Ik kreeg nadien een hallucinant ‘vredesoffer’!”

Een vrouw beschuldigde een 19-jarige pizzabezorgster ervan haar man te verleiden en met getrouwde klanten te slapen. Als ongebruikelijk ‘vredesoffer’ ontving ze een opmerkelijke reactie. Lisa, de vrouw in kwestie, beweerde dat het meisje steeds oudere klanten probeerde te verleiden.

Daarnaast beschreef ze het eten als ‘vreselijk’ in een online recensie met één ster. Een tweet van de recensie ging viraal en vermeldde het vreemde aanbod dat aan de boze echtgenote werd gedaan, die geloofde dat haar man was benaderd door de pizzabezorgster. “Katie, dat pizzameisje, houdt ervan om met getrouwde mannen te slapen achter hun vrouwen hun rug om,” begon de woedende recensie. “Bestel hier niet als je niet wilt dat je man met andere vrouwen slaapt. Ze is 19, mijn man is 45, dat zegt genoeg toch?”

“Ik ga voortaan naar de Pizza Hut!”


“Ze kan geen mannen van haar eigen leeftijd vinden, dus zoekt ze oudere getrouwde mannen. Het eten is ook vreselijk, nooit lekker gevonden. Ik kom hier al jaren, maar nu niet meer. Ik ga voortaan naar de Pizza Hut. Dit meisje moet ontslagen worden, ze is onprofessioneel en flirt de hele dag met mannen aan de telefoon. Ik zou 0 sterren geven als ik kon.”

De recensie bracht mensen online al aan het lachen, maar de reactie van het afhaalrestaurant was de kers op de taart. “U krijgt gratis chocomousse”
Een medewerker genaamd Zack reageerde: “Onze excuses voor het probleem, kom naar onze winkel en u krijgt een gratis chocomousse. Nogmaals sorry, laat dit bericht aan het personeel zien. Ik hoop dat het helpt om uw slechte ervaring goed te maken.”

“Dit is toch een win/win?”

X-gebruikers reageerden snel, met één die grapte: “Eén ontrouwe echtgenoot = één chocomousse.” Een ander voegde toe: “Ik zou met Katie kunnen slapen, dan later klagen en een chocomousse krijgen. WIN/WIN.” Ten slotte zei iemand: “Nu zal iedereen hun man aanmoedigen om met Katie te slapen, alleen om een gratis chocomousse te krijgen.”

(Bron: Clint – Intropic: Freepik)