Site pictogram Mancho

25-jarige Talia beleefde een topvakantie: “Deed het met 22 mannen op 10 dagen!”

De 25-jarige Taila Maddison heeft een opmerkelijke vakantie achter de rug. In slechts tien dagen tijd heeft ze met 22 verschillende mannen geslapen. Hoewel ze online veel kritiek krijgt, is ze vastbesloten de dubbele standaarden tussen mannen en vrouwen aan de kaak te stellen.

De blonde vrouw uit Newcastle, Australië (niet het Britse Newcastle), werd onlangs gedumpt door haar ex-vriend. Om hem te vergeten, besloot ze op vakantie te gaan naar Europa, wat leidde tot een wilde periode. Taila, een influencer, legde haar avonturen vast en onthulde in een video dat ze binnen tien dagen met 22 verschillende mannen had geslapen.

Dubbele standaard

Dit deed ze om over haar ex heen te komen. Hoewel ze zelf trots was op haar prestatie, kreeg ze online harde kritiek. Influencer ‘freddiemc’, met bijna een miljoen volgers, noemde haar een schande voor haar familiegeschiedenis. Taila is wel gewend aan kritiek, maar vond dit te ver gaan. Ze benadrukt dat als ze een man was geweest, vrienden haar zouden hebben geprezen voor het aantal bedpartners in zo’n korte tijd. “Het is niet leuk dat we anno 2024 nog steeds met dubbele standaarden voor mannen en vrouwen te maken hebben. Mannen krijgen nooit kritiek op het aantal vrouwen dat ze in bed krijgen. Ze weten niet hoe het is om voor ‘slet’ uitgemaakt te worden.”

Reacties

Ondanks haar reactie blijft de kritiek binnenstromen. Iemand schreef: “Stel je voor dat het je missie is om met elke man die je tegenkomt naar bed te gaan, dat op internet te posten en dan te verwachten dat je respect krijgt. Hoe triest.” Een ander voegde toe: “Haar ex-vriend heeft echt geluk gehad. Over 15 jaar plaatst ze een video over hoe moeilijk het is om een man te vinden.”

Mobiele versie afsluiten