Man vindt drie jaar oude McDo-burger in auto en slaat er met hamer op. Het resultaat is hallucinant!

Een Australische man beweert dat hij voorgoed is afgeknapt op McDonald’s nadat hij een ‘gefossiliseerde’ cheeseburger ontdekte in de achterbak van een auto. Cameron Holland, 29 jaar oud uit Brisbane, Queensland, vond de ‘steenharde’ McDonald’s burger naast het reservewiel in een 12 jaar oude Toyota Camry op zijn werkplek.

Hij deelde een video van zijn weerzinwekkende vondst op TikTok, die meer dan drie miljoen keer bekeken werd en 150.000 likes kreeg. In de clip pakt Cameron de burger op, die er ‘onberispelijk’ uitziet. Hij klopt de burger tegen de zijkant van de auto, maar deze blijft intact. Vervolgens slaat hij er met een hamer op en doorbreekt het vlees en het broodje. “We hebben dit in een auto gevonden. Keihard. Kijk naar deze sht. Echt, wat de f*k?” zei hij.

Geen schimmel


De Aussie pakt wat van de geplette burger en verkruimelt het in zijn hand als een koekje. Het bijschrift van de video luidt: “Vond deze cheeseburger in een reservewielbak op het werk, moet minstens 1-3 jaar oud zijn. De burger is keihard zonder een beetje schimmel erop. WTF… het was niet eens opgegeten door mieren.” TikTokkers die de video van Cameron zagen, waren even verward en geschokt door de vondst.

Een persoon schreef: “Ik denk dat het gekste deel is dat insecten er niet van hebben gegeten.” Een ander grapte: “Dat is een Mac-fossiel.” Iemand anders beweerde eerder een gefossiliseerde McDonald’s burger te hebben gezien: “Eens op de middelbare school probeerde mijn scheikundeleraar ons te laten zien hoe slecht McDonald’s was. Dus we hadden een ‘huisdier’, een klaslokaal-burger. Gedurende één jaar kwam er niks van schimmel op!”

Reactie McDonald’s


Een ander merkte op: “Er was iemand die er één meer dan 10+ jaar had. Hij zag er precies hetzelfde uit als toen hij nieuw was!” McDonald’s heeft niet gereageerd op vragen over hoelang de burger in de auto heeft gelegen of hoe hij er nog zo goed uit kon zien. Een woordvoerder van de fastfoodgigant vertelde echter aan Daily Mail Australia dat de burgers het beste ‘geconsumeerd kunnen worden bij aankoop of levering om kwaliteit en versheid te garanderen’.

@whats_the_issue

Found this cheese burger in a spare wheel well at work , has to be atleast 1-3 years old , the burger is rock hard with out one bit of mould on it WTF it wasnt wven eaten by ants 🐜 😳 #fyp #fypシ #mcdonalds #mcdonaldsau #foryoupage

♬ original sound – Teflon Cam