Site pictogram Mancho

Vrouw klaagt ouders aan omdat ze haar gemaakt hebben: “Ze deden het zonder toestemming!”

We worden allemaal geboren zonder dat we daar vooraf toestemming voor hebben gegeven. Natuurlijk is er ook geen manier om een baby te vragen of die wel geboren wil worden.

Je zou wel naar een waarzegster op de kermis kunnen gaan om toestemming te vragen aan alle bovennatuurlijke krachten voordat je de liefde bedrijft, maar die tien euro kun je beter besteden aan een biertje. Op TikTok is weer een opmerkelijk verhaal opgedoken. Het gaat om Kass Theaz, een vrouw die haar ouders onlangs heeft aangeklaagd.

Werken voor haar geld

Toen ze eenmaal besefte dat ze moest werken voor haar geld, vond ze dit oneerlijk. Haar ouders hadden immers besloten om haar op de wereld te zetten, dus waarom zou zij nu moeten werken? Ze is het niet eens met haar geboorte. “Ik heb er niet om gevraagd om geboren te worden. Niemand heeft mij toestemming gevraagd en ik ben gedwongen op deze wereld gezet.”

Eigen kinderen

Daarom heeft ze haar ouders aangeklaagd en eist ze dat zij voor haar levensonderhoud zorgen. Dit vindt ze wel het minste na haar ongevraagde geboorte. “Mijn ouders hebben nooit geprobeerd contact met me op te nemen voordat ik geboren werd. Ze wisten dus niet eens of ik wel geboren wilde worden. Daarom heb ik ze nu aangeklaagd.” Het blijkt dat deze vrouw zelf ook kinderen heeft. In haar verdediging stelt ze: “Ze zijn geadopteerd, dus dit is niet hetzelfde.”

Mobiele versie afsluiten