Vrouw vlucht weg uit vliegtuig: “Er zit een alien aan boord!”

Het vakantieseizoen staat weer voor de deur, en dat betekent dat velen van ons een plek in het vliegtuig hebben bemachtigd. Vaak zijn de vluchten saai en slapen veel passagiers met hun mond open de uren weg.

Toch zijn er soms ook mensen of situaties die een vlucht een stuk spannender kunnen maken. Afgelopen week hadden we bijvoorbeeld te maken met hevige turbulentie, maar soms steelt iemand gewoon de show aan boord. Stel je voor: je zit rustig te genieten van je vlucht en ineens komt er een hysterische vrouw door het gangpad gerend, die het vliegtuig zo snel mogelijk wil verlaten. Normaal gesproken zou je haar meteen laten uitstappen, maar midden in de vlucht is dat natuurlijk lastig.

Aliens aan boord?

Op sociale media is een video verschenen van een vrouw in paniek in een vliegtuig. Aan de geluiden te horen, is het toestel al in de lucht.

De vrouw wil zo snel mogelijk het vliegtuig verlaten omdat ze ervan overtuigd is dat een andere passagier “niet echt” is. “Luister, er is een reden waarom ik wil vertrekken. Je kunt het geloven of niet, maar ik zweer je, die gast daar is niet echt. Je kunt hier blijven zitten en met hem sterven, maar ik ga dat niet doen.”

Verkeerde snoepjes gegeten?

Duidelijke taal van de vrouw dus. Helaas kunnen we de man achterin niet zien, want we waren benieuwd wat deze man nou zo bijzonder maakte. Toch geven we de vrouw één advies: neem geen bijzondere snoepjes voordat je gaat vliegen!