“Ik zoek een man die het 3 keer per dag wil doen. Mijn ex kon het niet en ik gooide hem buiten!”

Een model heeft onthuld hoe graag ze drie keer per dag seks heeft, elke keer minimaal twee uur lang. Dit had echter onlangs ook ‘ernstige gevolgen’ voor haar.

Lari Sumpani houdt zoveel van seks dat ze het gebruikt als een manier om in vorm te komen voor Miss BumBum 2023. De 25-jarige deelt haar nieuwe seksdieet, maar haar vriend is er minder enthousiast over. Ze verloor zelfs haar partner door haar ‘veeleisende routine’.

“Het helpt voor de bilspieren”

Lari besloot een onconventionele methode te volgen om zich voor te bereiden op de wedstrijd en gelooft dat dit de sleutel is om in vorm te komen. Onlangs beantwoordde ze vragen van enkele van haar 467.000 fans op Instagram. “Ik geloof dat deze intensiteit helpt om de bilspieren strakker te maken, wat essentieel is voor Miss BumBum Brazil.”

Partner kan het niet aan

Deze intensieve routine had echter een prijs; haar partner kon het niet bijbenen en besloot de relatie te beëindigen. Voor Lari helpt meerdere keren per dag seks haar doelen te bereiken en haar zelfvertrouwen voor de wedstrijd te versterken. Over haar ex-vriend zei ze: “Ik was lange tijd met hem samen, maar sinds ik met dit seksdieet ben begonnen, wilde hij het uitmaken.”

Nu is het model single en op zoek naar een nieuwe ‘trainingspartner’. Mocht je interesse hebben, hieronder vind je alvast wat bijzondere foto’s van Lari…