44-jarige moeder van 21 kinderen verwelkomt nummer 22

Sue en Noel Radford, nu 44 en 48 jaar oud, begonnen hun gezinsavontuur 30 jaar geleden toen ze respectievelijk 14 en 18 jaar oud waren. Hoewel het niet voor iedereen is weggelegd om zoveel kinderen op te voeden, lijken Noel en Sue er een natuurlijk talent voor te hebben. Sue vroeg zich af of hun nieuwe baby het aantal jongens en meisjes gelijk zou maken, alsof ze twee voetbalteams hadden.

Ook al grootouders

De Radfords zijn ook al grootouders, maar dat weerhoudt hen er niet van volop van het leven te genieten. Ze werden bekend door de tv-documentaire “15 Kids and Counting” en delen al jarenlang hun dagelijkse leven via hun YouTube-kanaal. Enkele jaren geleden besloten ze te stoppen met het krijgen van kinderen, maar na 30 jaar en meer dan 20 zwangerschappen, lijkt Sue’s lichaam niets anders te kennen.

In een tijd waarin het al bijzonder is om vijf of zes kinderen te hebben, is het leven van de Radfords verre van doorsnee. Elke dag verwerken ze 20 kilo wasgoed, en uit eten gaan kost ongeveer 180 euro – waarschijnlijk huren ze liever een heel restaurant af als ze met alle kinderen gaan. Het bereiden van een maaltijd begint ’s ochtends al, en de gigantische eettafel moet in de voormiddag worden gedekt. Voor Sue is dit echter een heerlijke uitdaging, en ze zou zich kapot vervelen met maar een paar kinderen.