Riley (25) wil niet meer volwassen zijn en identificeert zich nu als baby

Anno 2023 kun je jezelf identificeren als alles wat je maar wil. Maar dat is dan misschien weer een andere discussie. Over naar de orde van de dag, namelijk de 25-jarige Riley, die besloten heeft dat ze vanaf nu een baby wil zijn.

In het TLC-programma My Strange Addiction is te zien hoe Riley haar leven als volwassene opgeeft en weer in de luiers gaat. Speelkamer, kinderbedje en fopspeen inclusief.  ”Toen ik 13 was begon ik weer luiers te dragen. Dat heeft eraan bijgedragen dat ik een fascinatie ontwikkelde voor spenen en gewoon het leven als baby,” zegt Riley.

Geboren als jongen

Het is trouwens al de tweede keer dat Riley een ‘switch’ maakt, want ze werd geboren als jongen, maar voelde zich altijd al een meisje. Iets wat ze op 20-jarige leeftijd officieel maakte. ”Ik geloof dat je geslacht iets is dat je kunt kiezen. Ik geloof dat ik een vrouw ben,” zegt ze.

Babyspullen kopen

Babyspullen kosten haar maandelijks zo’n 400 euro: luiers, talkpoeder, drinkflesjes… 24 uur per dag draagt ze een luier, want zo zegt ze: ”Het comfortabele gevoel van een warme, natte luier is onbeschrijflijk.” Een relatie met iemand hebben, is dan weer lastiger. Niemand lijkt haar te accepteren zoals ze is.

Gelukkig komt James, een goede vriend, vaak op bezoek. Hij geeft haar de fles maar is ook bezorgd over de toekomst. ”Het zou makkelijker zijn als ze dit niet zou doen,” zegt hij. En raar maar waar, ook Riley voelt zich naar eigen zeggen wat ‘down’. “Maar na een halve seconde gaat dat weer over en doe ik verder,” zegt ze.  Hieronder kun je de reportage over Riley bekijken:

Plaats een reactie