Allana (24) en miljonair Jeff (57) zijn dolverliefd en gaan trouwen: “Jongere mannen zijn jaloers”

Allana Luke, 24, ontmoette Jeff Winn, 57, in 2020 via Tinder. Tijdens hun tweede date vloog Jeff met Allana naar Marbella voor haar verjaardag, waar ze hun liefde voor elkaar verklaarden. Kort daarna verhuisde Allana naar Jeff’s indrukwekkende landhuis in Newcastle.

Tegenwoordig werkt Allana als de persoonlijke assistent van Jeff, die een succesvol advocatenkantoor heeft en miljonair is. Ondanks de vooroordelen die mensen over hun relatie kunnen hebben, benadrukt Allana dat ze niet bij Jeff is voor zijn geld. Ze begrijpt de aannames vanwege het leeftijdsverschil, maar verzekert dat hun relatie gebaseerd is op echte liefde. Ze zou zelfs bij Jeff blijven als hij zijn rijkdom zou verliezen.

Relatie werd sterker na reis

Hun relatie groeide sterker na hun reis naar Spanje, en op 2 juni stelde Jeff haar ten huwelijk. Allana heeft aangedrongen op een huwelijkscontract, hoewel Jeff dit niet nodig vindt. Ze wil echter zeker zijn dat hij zich comfortabel voelt met hun toekomst. Allana heeft een goede band met Jeffs volwassen kinderen, Nina en Josh, en kan ook goed opschieten met zijn ex-vrouw. Mensen die hen beter leren kennen, zien hoe goed ze bij elkaar passen, mede dankzij hun gedeelde gevoel voor humor. Volgens vrienden van Jeff is hij sinds Allana in zijn leven kwam gelukkiger en gezonder geworden.

Relaties met een leeftijdsverschil

Allana vindt het belangrijk dat mensen beseffen dat relaties met een groot leeftijdsverschil normaal kunnen zijn. Ze moedigt anderen aan om hun liefdesrelaties openlijk te tonen, zonder angst voor oordeel. Jeff zocht iemand die zowel van binnen als van buiten mooi is, en dat heeft hij in Allana gevonden. Jeff heeft eerder relaties gehad met jongere vrouwen, wat zijn familie niet altijd goedkeurde. Maar met Allana is dat anders; zijn familie ziet hoe positief ze zijn leven beïnvloedt. Jeff was vroeger wat roekeloos, maar Allana heeft hem geholpen een relaxter persoon te worden.

“Jongere mannen zijn jaloers”

In Newcastle is Jeff een bekend figuur en jonge mannen feliciteren hem vaak als hij met Allana uitgaat. Het stel wordt regelmatig nagekeken, vooral als Allana zich heeft opgetut, wat volgens Jeff te wijten is aan jaloezie. Naast hun trouwplannen zijn Allana en Jeff ook in verwachting van hun eerste kind samen, wat hun geluk compleet maakt.