Hanne heeft één levensdoel: “Ik wl mannen vernederen en hun hart breken!”

Het hedendaagse daten is een mijnenveld. Dating-apps doorzoeken om die ene speciale persoon te vinden, is een uitputtende bezigheid, vol obstakels en valkuilen. Hoe vraag je iemand uit? Waar neem je ze mee naartoe? Wanneer stel je ze voor aan je ouders? Wanneer zeg je ‘ik hou van je’? Deze vragen en meer zorgen voor een constante spanning om afwijzing en een gebroken hart te vermijden.

Maar stel je de schok voor toen een vrouw, die van beroep stripper is, openlijk toegaf dat haar doel juist is om mannen te kwetsen. In plaats van te streven naar een echte relatie, onthulde Hanne in de ‘Whatever’-podcast dat ze specifiek mannen zoekt om hun harten te breken. Ze zoekt vooral naar ‘nederige’ mannen, omdat ze hen makkelijker kan manipuleren.

Ultieme missie in het leven

Hanne maakte haar ultieme missie in het leven duidelijk: “Ik wil mannen vernederen en hun hart breken!” Deze controversiële uitspraak heeft veel stof doen opwaaien. In een interview met zeven vrouwen vroeg de presentator naar hun huidige relatiestatus. Toen hij bij Hanne kwam, herinnerde hij zich haar eerdere relatie met een danser. Op de vraag of ze nog samen waren, antwoordde ze: “Nee. Eigenlijk gebruikte ik de hele relatie als een soort psychologisch experiment. Ik hield niet echt van hem, ik wilde vooral zien of ik zijn hart kon breken. Het was vermakelijk.”

Op de vraag of ze haar doel had bereikt, antwoordde Hanne: “Een beetje.” Ze vervolgde: “Ik denk dat hij een soort narcist was, dus het was meer een spelletje. Hij is veel te verwaand om echt hartzeer te voelen, maar ik hoop dat ik wat schade heb aangericht.” De presentator was zichtbaar verbaasd en vroeg: “Waarom hoop je dat je schade hebt aangericht?”

“Het is gewoon mijn tijdverdrijf”

“Gewoon, ik hou van mannen vernederen,” antwoordde Hanne. “Het is mijn tijdverdrijf.” Sinds een clip van het interview op Twitter werd geplaatst, is Hanne zwaar bekritiseerd vanwege haar opmerkingen. Een gebruiker schreef: “Interessant, ze kleedt zich ook als een absolute klootzak, dus ik denk niet dat we veel belang aan haar kreupele ideeën moeten hechten.” Een ander merkte op: “Ik heb gewoon medelijden met haar. Ik vraag me af wat ze moet hebben meegemaakt om zo te eindigen.”

Hanne’s onthullingen hebben veel controverse en discussie veroorzaakt. Haar houding ten opzichte van relaties en mannen roept vragen op over de impact van haar eigen ervaringen en hoe die haar huidige gedrag hebben beïnvloed. Het verhaal benadrukt de complexiteit van menselijke relaties en de diepgewortelde emoties die ons gedrag sturen.