Site pictogram Mancho

“Ik weet al 2 jaar dat mijn vrouw het met iemand anders doet. Maar er is een bijzondere reden waarom ik haar niet verlaat”

Het is nooit prettig om te ontdekken dat je bedrogen bent, maar helaas gebeurt het soms. Veel mensen zouden meteen hun relatie beëindigen als ze erachter komen dat hun partner vreemdgaat, toch? Maar één man legde uit waarom hij ervoor koos om zijn huwelijk niet te beëindigen.

“Het antwoord is simpel,” zei hij. “We hebben een huwelijkscontract waarin staat dat we de eerste 10 jaar alles moeten delen, maar daarna behouden we elk onze eigen bezittingen die we voor het huwelijk hadden. Dus ik wacht gewoon, haha. Ik heb veel meer bezittingen dan zij, dus ik wacht gewoon op het juiste moment.”

Contact met advocaat

De man gaf aan dat hij al twee jaar van de affaire op de hoogte is. Hij nam direct contact op met een advocaat, maar kreeg het advies om af te wachten. Sinds hij ontdekte dat zijn vrouw vreemdging, heeft hij zijn leven drastisch veranderd: hij schreef zich in bij een sportschool en kreeg zelfs een promotie op zijn werk. “Ik heb alles tot in de puntjes gepland voor onze scheiding, zodat er geen verrassingen zullen zijn,” onthulde hij.

“En wat mijn wraak betreft? Die is heel eenvoudig… Het is meer iets psychologisch en het werkt uitstekend. Mijn vrouw en ik hebben het al twee jaar niet meer gedaan, dus mijn motto is ‘kijken maar niet aanraken’. Ze ziet mijn perfecte lichaam elke dag, maar telkens als ze iets probeert te initiëren, wijs ik haar koeltjes af en geniet ik van de teleurstelling in haar ogen.”

Reacties

De man wacht nu nog twee maanden om haar de scheidingspapieren te overhandigen op hun 10-jarige huwelijksdag. Sinds zijn verhaal online werd gedeeld, heeft het honderden upvotes en reacties gekregen. Een reactie luidde: “Jullie klinken allebei onuitstaanbaar.” Een ander voegde toe: “Het lijkt alsof jullie allebei een donkere kant hebben.” Een derde reageerde: “Laat ons weten wanneer je haar de scheidingspapieren overhandigt.” Ondertussen noemen andere Reddit-gebruikers het verhaal ‘nep’, omdat ze nog nooit van zo’n huwelijkscontract hebben gehoord.

Mobiele versie afsluiten