76-jarige miljardair trouwt met 30-jarig model: “Ze valt op mijn innerlijk”

Het liefdesverhaal tussen de 73-jarige magnaat Eduardo Costantini uit Buenos Aires en het 30-jarige model Elina Fernandez leest als een filmscript, vol romantiek, controverse en een gelukkig einde. Ondanks een leeftijdsverschil van 43 jaar en de afkeuring van zijn familie, heeft hun relatie standgehouden, wat aantoont dat ware liefde alle obstakels kan overwinnen.

In 2019 kruisten de paden van Costantini en Fernandez elkaar op een regenachtige dag in de snoepwinkel van het Museum voor Latijns-Amerikaanse Kunst van Buenos Aires (MALBA). Costantini, oprichter en voorzitter van het museum, voelde meteen een connectie met Fernandez en benaderde haar terloops. Deze ontmoeting markeerde het begin van hun liefdesverhaal.

Huwelijk

Bijna een jaar na hun eerste ontmoeting vroeg Costantini, toen 73 jaar oud, het 30-jarige model ten huwelijk. Op de terugweg van een vakantie in Parijs gaf hij zijn chauffeur de opdracht om naar de Burgerlijke Stand te rijden, waar ze hun trouwdatum vastlegden. Costantini was goed voorbereid en had alle benodigde documentatie, inclusief zijn echtscheidingsakte, bij zich.

Costantini, een projectontwikkelaar met een geschatte nettowaarde van 1,2 miljard euro, was eerder getrouwd met actrice María Teresa Correa Ávila en had zeven volwassen kinderen uit dit huwelijk. De relatie met zijn jonge bruid Fernandez kreeg veel kritiek. Een zakenvrouw beweerde zelfs dat Fernandez de magnaat doelbewust had opgezocht nadat ze hoorde dat hij vrijgezel was, wat leidde tot geruchten en speculaties over de oprechtheid van hun relatie.

Reactie familie

Geruchten op sociale media suggereerden dat de kinderen van Costantini geschokt waren door de relatie van hun vader met Fernandez. Sommige kinderen waren zo tegen de relatie dat slechts drie van hen de bruiloft in februari 2020 bijwoonden. Volgens ViaPais konden niet alle kinderen aanwezig zijn vanwege hun verblijf in het buitenland.

Ondanks de geruchten ontkenden Costantini en Fernandez spanningen binnen de familie. Fernandez gaf toe dat er verbaasde reacties waren op hun beslissing om te trouwen, maar benadrukte dat er ook aanvaarding was. Het koppel koos voor een kleine bruiloft met slechts 50 gasten, waardoor niet iedereen aanwezig kon zijn. Drie jaar na hun huwelijk blijven Costantini en Fernandez hun liefde voor elkaar publiekelijk uiten en verschijnen regelmatig op elkaars sociale media. Op 26 april 2023 deelde Costantini een foto waarop hij Fernandez beschreef als “de grote liefde van mijn leven”, wat de diepte en oprechtheid van hun gevoelens voor elkaar benadrukt.

Scheiding?

In februari 2023 circuleerden geruchten over een aanstaande scheiding ter waarde van miljoenen. Er werd beweerd dat Costantini moeite had met de manier waarop Fernandez hem zou hebben vervreemd van zijn vrienden en familie. Ondanks deze beweringen hielden Costantini en Fernandez stand.