Michelle (58) trouwde met Gambiaans topmodel (21), maar deze blijkt veel ouder én geen model

Het is niet vaak dat vrouwen van bijna zestig een relatie hebben met een ’topmodel’ in de twintig, vooral niet als de man uit een sloppenwijk in Gambia komt en de vrouw uit een welvarend, Westers land. Dit roept bij veel mensen direct vraagtekens op. Toch kan liefde oprecht zijn, of misschien toch niet?

Niet eerlijk over leeftijd

Michelle, een 58-jarige vrouw, heeft een relatie met Ebou, die oorspronkelijk uit Gambia komt. Vanaf het begin is Ebou echter niet eerlijk over zijn leeftijd geweest. Aanvankelijk beweerde hij 21 jaar oud te zijn, later zei hij 46 te zijn, waardoor zelfs Michelle zijn echte leeftijd niet weet.

Nog andere leugens

Maar dat is niet het enige waarover Ebou heeft gelogen; ook zijn woonsituatie bleek niet te kloppen. Hij vertelde Michelle dat hij een grote vrijstaande woning bezat, terwijl het in werkelijkheid een huurhuis was met aanzienlijke betalingsachterstanden.

Ondanks deze leugens besloot Michelle toch met Ebou te trouwen. “Mijn huwelijk is perfect omdat ik verstandig ben. Vrouwen die al hun geld weggeven, zijn gewoon erg naïef. Hij wil mijn man zijn vanwege mijn schoonheid, zijn intenties zijn heel zuiver,” zegt Michelle.

Hoewel haar familie twijfels heeft over Ebou’s ware bedoelingen, heeft Michelle haar antwoord klaar. Ze gelooft stellig dat de familie gewoon jaloers is op de sterke band die ze met Ebou deelt. “Ik ben er zeker van dat Ebou het beste met ons voor heeft en dat we heel gelukkig zullen zijn.” Beelden van Ebou en Michelle kun je via deze link bekijken, of bekijk de video hieronder om te zien hoe de Gambiaanse toyboys hun tactieken toepassen.