Rijke Claudio (63) smoorverliefd op 37 jaar jongere Semie: “Ze doet het niet voor mijn geld”

Semie Atadja en Claudio Spilatro ontmoetten elkaar toen Semie 18 was, via een app. Sindsdien zijn ze onafscheidelijk en dolverliefd, ondanks hun leeftijdsverschil van 38 jaar. Hoewel Semie jonger is dan Claudio’s eigen dochter, maakt dat hen beiden niets uit. Ondanks geroddel en opmerkingen van anderen, laten ze zich daar niet door beïnvloeden.

Veel online kritiek

Claudio benadrukt dat Semie geen ‘gold digger’ is, hoewel ze daar online vaak van beschuldigd wordt. Hij weet zeker dat ze om hem geeft, omdat ze eerder aangaf moe te worden van mannen van haar eigen leeftijd, die volgens haar niet volwassen genoeg waren.

Sinds hun eerste ontmoeting in 2017 hebben ze een sterke band. Het klikte meteen en hun liefde groeide tijdens gezamenlijke reizen en verblijven in luxe hotels. Claudio vertelt dat hij lang op zoek was naar een jonge, energieke partner en dat Semie precies is wat hij zocht.

Influencer

Semie voelt zich ook volledig op haar gemak bij Claudio: “Ik hou van zijn vrolijkheid en hij lost altijd problemen op. Bij hem kan ik mezelf zijn en doen wat ik wil.” Semie werkt als fulltime influencer en heeft ongeveer 500.000 volgers. Hoewel ze nog niet veel verdient aan haar carrière, werkt ze hard aan haar online aanwezigheid.

Helaas brengt die online zichtbaarheid ook negatieve reacties met zich mee. Mensen noemen haar vaak een ‘gold digger’ en Claudio wordt uitgemaakt voor ‘smeerlap’. Claudio geeft toe dat Semie’s komst in het begin een schok was voor zijn dochter en ex-vrouw, maar inmiddels hebben ze de relatie geaccepteerd.

Zussen vonden het eerst vreemd

Ook Semie’s zussen vonden het in het begin vreemd, maar nu ze hebben meegereisd en zien hoe gelukkig ze is, hebben ook zij hun twijfels losgelaten. Uiteindelijk draait het om hun oprechte liefde voor elkaar, en daar houden ze zich aan vast.