Jon Bon Jovi geprezen nadat hij vrouw hielp en overhaalde om van de rand van een brug weg te stappen

Waarschuwing: Dit artikel bevat een bespreking van een poging tot zelfmoord, wat voor sommige lezers verontrustend kan zijn.

Jon Bon Jovi heeft veel lof ontvangen nadat hij te zien was in videobeelden waarin hij een vrouw hielp weg te stappen van de rand van een brug. De rocklegende, 62 jaar, werd samen met een vrouw gezien terwijl ze een andere vrouw overhaalden om in veiligheid te komen op de Seigenthaler Pedestrian Bridge in Nashville, VS, op dinsdag 10 september.

Camerabeelden van het moment werden later gedeeld door de Metropolitan Nashville Police Department op hun YouTube-kanaal. Volgens Sky News was de zanger naar verluidt bezig met het opnemen van een muziekvideo op de brug, die tijdens de opnames openbleef voor het publiek.

Politie bedankt Jon Bon Jovi

Op de beelden is te zien hoe Bon Jovi naar de vrouw toe loopt en met haar begint te praten. De vrouw draaide zich vervolgens om naar Bon Jovi en zijn begeleider, waarna ze haar hielpen over de railing te stappen en haar in veiligheid brachten. Daarna is te zien hoe Bon Jovi de onbekende vrouw omhelst voordat ze samen van de brug aflopen.

Op sociale media sprak de Metropolitan Nashville Police Department zijn waardering uit voor de muzikant en schreef op X: “Een shout-out naar @jonbonjovi en zijn team voor het helpen van een vrouw op de Seigenthaler Pedestrian Bridge dinsdagavond. Bon Jovi hielp haar over te halen om van de rand boven de Cumberland River af te komen en in veiligheid te brengen.”

“Gelukkig bestaan er engelen op aarde”

Chef John Drake voegde toe: “Het kost ons allemaal om elkaar veilig te houden.” Fans hebben Bon Jovi ook geprezen voor zijn rol bij het helpen van de vrouw. Iemand schreef: “Een geweldige vent die geweldige dingen doet. Goed van hem, en hopelijk krijgt de persoon die hij van de brug haalde de hulp die ze nodig heeft.” Een ander citeerde enkele van zijn songteksten uit zijn hit ‘Livin’ on a Prayer’.

Weer een ander voegde toe: “Ik hoop dat deze vrouw de steun, liefde en begrip krijgt die ze nodig heeft om te herstellen. Gelukkig bestaan er engelen op aarde.” Een vierde noemde hem “zo’n aardige man.” Op het moment van schrijven heeft Bon Jovi nog niet gereageerd op het incident op zijn sociale media. De Amerikaanse zanger, songwriter en acteur is vooral bekend als de frontman van de rockband Bon Jovi. Naast zijn muziekcarriĆØre heeft hij zich ook beziggehouden met acteren en filantropie, en richtte hij in 2006 de Jon Bon Jovi Soul Foundation op om dakloosheid te bestrijden.

Via deze link kun je de beelden bekijken.

Wie vragen heeft rond zelfdoding, kan terecht op de zelfmoordlijn via het gratis nummer 1813 of op www.zelfmoord1813.be.