Man heeft letterlijk schijt aan baas, en smeert het dan maar over heel het kantoor

Je baas vertellen dat hij een verschrikkelijke persoon is, de printer uit het raam gooien of een collega een kopstoot geven bij de koffieautomaat; soms schieten er vreemde ideeën door je hoofd. En met ‘soms’ bedoelen we eigenlijk elke maandag. Maar goed, het bedenken van zo’n plan is één ding, het daadwerkelijk uitvoeren iets heel anders. Toch kon een werknemer van ‘een van de grootste bedrijven van Nederland’ zich niet inhouden. Een schoonmaakbedrijf deelde het bizarre voorval op sociale media.

Grote klus

“Vaak is ons werk serieus en valt er niet veel te lachen … maar bij deze opdracht konden we onze lach niet inhouden!” aldus Frisse Kater B.V. De schoonmakers kregen naar eigen zeggen een dringende oproep van een groot en bekend Nederlands bedrijf om een klus te klaren. “In een van hun filialen was er stront aan de knikker. Letterlijk en figuurlijk.”

Wraak van werknemer

Volgens Frisse Kater wilde een werknemer wraak nemen. Hij wachtte het juiste moment af, sloop naar de bovenste verdieping en gooide alles onder met uitwerpselen. Beeldschermen, toetsenborden, bureaus, noem maar op. Frisse Kater: “Wederom een opdracht om nooit te vergeten!”

Of de gefrustreerde werknemer zijn (of haar) eigen uitwerpselen heeft gebruikt, is onduidelijk, maar als dat zo is, is dat toch een zekere vorm van respect. Er schijnt namelijk een aanzienlijke hoeveelheid te zijn gebruikt, wat de nodige toewijding en planning vereist.