In de meeste relaties zijn er vaak ongeschreven regels over respect, grenzen en genegenheid. Maar Sofia Kralow heeft een ongebruikelijke set ‘regels’ van haar man die de meeste vrouwen waarschijnlijk zouden verbazen. Sofia deelt op sociale media graag fragmenten van haar luxueuze leven en onthult haar geheimen om haar man, de rijke handelaar en hedgefondsbeheerder Thomas Kralow, tevreden te houden.
Zakenvrouw en vrouwncoach
Met een partner die in het geld zwemt, is het niet verwonderlijk dat ze trots haar levensstijl en ervaringen deelt. “Vrouwen moeten hun normen verhogen,” zegt ze, en legt uit dat ze nooit een arme man zou daten. Hierdoor heeft ze een man aan de haak geslagen die haar met privéjets van A naar B brengt.
Sofia, die zichzelf beschrijft als een ‘zakenvrouw en vrouwencoach’ met een miljoenen parfumimperium, heeft een flinke schare volgers die nieuwsgierig zijn naar haar huwelijk. Ze ontvangt voortdurend vragen over hoe anderen een partner als haar miljonair kunnen vinden en hoe het is om met iemand als Thomas getrouwd te zijn. Sofia is meer dan bereid om details over hun relatie te delen, inclusief hun luxe diners en extravagante aankopen, en onlangs onthulde ze in een TikTok-video de ‘regels’ die haar man voor hun huwelijk heeft vastgesteld. Met een knipoog voegde ze toe: “Soms is het fijn om volgens enkele regels te leven.”
Nooit koken of schoonmaken
Een van de opvallendste regels van Thomas is dat Sofia ‘nooit kookt of schoonmaakt’; die taken zijn voor de dienstmeid. Bovendien mag ze niet zelf rijden; alleen een professionele chauffeur of Thomas zelf kan haar rondbrengen. Sofia onthult ook dat ze ‘alleen zijn creditcards mag gebruiken’, wat voor haar vermoedelijk geen probleem is, en ze heeft te horen gekregen dat alleen professionals haar make-up mogen doen. Sociale media-gebruikers waren versteld van deze regels en velen waren van mening dat Sofia eigenlijk weinig te klagen heeft en een enorme geluksvogel is.
In een Instagram-post van vorige maand riep Thomas mannen op om een voorbeeld aan hem te nemen en niet van hun vrouwen te verwachten dat ze huishoudelijke taken op zich nemen. Hij stelde: “Voor al deze basisonderdelen heb je een dienstmeid nodig, geen vrouw. Je vrouw moet je zielsverwant zijn, je liefde, je steun, je energiebron, je passie, je ‘wildste verlangen’, je betere helft!” Deze opvallende uitspraken en de ongebruikelijke dynamiek van hun huwelijk blijven de gemoederen bezig houden en roepen vragen op over de moderne verwachtingen van relaties.