“Ik doe het af en toe buitenshuis. Maar enkel met vrouwen, uit respect voor mijn vriend”

Het biseksuele OF-model Karlee Grey heeft onthuld dat ze enkel met vrouwen samenwerkt voor haar pikante content, en dit ‘uit respect voor haar verloofde’. Ondanks haar werk in de adult entertainmentindustrie benadrukt ze dat ze trouw blijft aan haar partner. Karlee, die op Twitter en Instagram samen 1,65 miljoen volgers heeft, heeft een lucratieve carrière opgebouwd, waarbij ze jaarlijks een inkomen van zes cijfers genereert. Haar regel om alleen met vrouwen te werken en nooit met mannen, is iets waar zij en haar verloofde volledig achter staan.

“Het is een soort uitlaatklep”

Karlee, 29 jaar oud en al zes jaar samen met haar 33-jarige verloofde, legt uit dat haar carrière hun relatie juist heeft versterkt. Haar partner ondersteunt haar niet alleen moreel, maar is ook actief betrokken bij haar werk op OF. “Ik werk alleen met vrouwen, en dat vindt hij helemaal prima,” vertelde ze aan Jam Prime. “Hij helpt soms met het filmen en is zelfs mijn fotograaf. Hij maakt deel uit van mijn team.” Volgens Karlee, die in Californië woont, vermijden ze jaloezie door bewust tijd in hun relatie te investeren en intieme momenten samen te koesteren.

Ze legt verder uit dat haar beslissing om niet met mannen te werken voortkomt uit de diepe liefde die ze voor haar verloofde voelt. “Ik wilde mijn lichaam niet meer met andere mannen delen nadat ik zo intens van iemand was gaan houden,” zei ze. Toch voelt ze zich nog steeds seksueel aangetrokken tot vrouwen, iets wat haar verloofde volledig begrijpt. “Hij zegt: ‘Als je het niet met mannen wilt doen, vind ik het niet erg als je het met vrouwen doet.’ Het is voor ons een soort uitlaatklep,” voegde ze eraan toe.

Kieskeurig

Karlee zorgt er ook voor dat haar verloofde betrokken blijft bij haar plezier. Af en toe nodigt ze een andere vrouw uit om hen samen gezelschap te houden, hoewel ze ervoor waken om geen emotionele banden met anderen aan te gaan. Eén keer per jaar genieten ze samen van wat ze omschrijft als ‘een leuke ervaring’ met een derde persoon. In haar werk blijft Karlee kieskeurig over met wie ze samenwerkt. Ze zoekt bewust naar vrouwen die net zo gepassioneerd zijn als zijzelf. “Ik wil werken met mensen die er net zoveel van genieten als ik, zelfs als de camera’s uit zouden staan,” zei ze.