Site pictogram Mancho

“Mijn vrouw doet het met mijn beste vriend. Haar nieuwe tattoo is het bewijs!”

Een man vermoedt dat zijn vrouw hem bedriegt nadat ze onverwacht thuiskwam met een nieuwe tatoeage. Er zijn verschillende manieren waarop je kunt ontdekken dat je partner vreemdgaat: soms bekennen ze het zelf, of ontdek je verdacht gedrag via hun telefoon. Voor deze man kwam de schok echter toen zijn vrouw terugkeerde van een lunchdate met een gezamenlijke vriend en pronkte met een tatoeage die hij absoluut niet had zien aankomen.

In een post op Reddit vertelde de man dat hij zelf een fan is van tatoeages, maar zijn vrouw daar nooit interesse in had. Sterker nog, dit had eerder in hun relatie voor spanningen gezorgd, tot ze overeenkwamen dat niemand voor de ander zou bepalen wat hij of zij met hun lichaam doet. Tot zijn verbazing kwam zijn vrouw na een lunch met een vriend – die volgens hem eigenlijk zijn ‘beste maat’ is, maar met wie zijn vrouw een steeds hechtere band kreeg – thuis met een bijpassende tatoeage. En alsof dat niet genoeg was, had de tatoeage een speciale betekenis tussen hen beiden.

De man legde uit: “Ze had een bijpassende Pokémon-tatoeage laten zetten met mijn vriend. Het was Jessie en James van Team Rocket.” Hoewel geen van beiden fans zijn van anime of videogames, hadden ze blijkbaar nostalgische herinneringen aan het samen kijken naar tekenfilms op zaterdagochtend. Hij voelde zich enorm gekwetst dat zijn vrouw deze belangrijke beslissing had genomen zonder hem hierin te betrekken, vooral gezien hun eerdere afspraken. Hij begon zich serieus af te vragen of er meer speelde tussen zijn vrouw en zijn vriend.

Reacties op het Reddit-bericht stonden grotendeels aan de kant van de man. Veel mensen vonden het ongebruikelijk dat zijn vrouw een tatoeage had laten zetten met iemand anders, vooral met de vriend van haar partner. Een gebruiker merkte op: “Ze hebben gewoon een koppeltjes-tatoeage laten zetten. Zelfs als je vrouw gek was op tatoeages, zou ik me nog steeds ongemakkelijk voelen als ze er één met iemand anders zou nemen.” Een ander voegde toe: “Je hebt gelijk om dit vreemd te vinden. Een bijpassende tatoeage met de vriend van je partner is absoluut raar en zou me ook aan hun ware bedoelingen doen twijfelen.”

(Intropic: Freepik)

Mobiele versie afsluiten