Alleen mensen met een hoog IQ kunnen deze ‘breinbreker’ oplossen. Wie is de vader van de baby?

Alleen mensen met een hoog IQ kunnen deze lastige breinbreker oplossen om te bepalen wie de echte vader van de baby is. Het raadsel, gepost door @picpsy op TikTok, daagt kijkers uit om te achterhalen wie de vader van baby Ted is, enkel aan de hand van een afbeelding.

Op de foto zie je een man genaamd Henry, die baby Ted vasthoudt, terwijl twee andere mannen, Lucas en Jack, fel met hem in discussie zijn. De voice-over zegt: “Henry houdt de baby vast en zowel Lucas als Jack beweren dat ze de vader zijn. Maar slechts één van hen is de echte vader van de baby. Let op elk klein detail of iets dat vreemd lijkt. Om deze puzzel op te lossen, moet je als een detective denken.”

Kan jij deze breinbreker oplossen?

Kun jij het raadsel oplossen? Kijkers krijgen 23 seconden om de breinbreker op te lossen voordat de biologische vader van de baby wordt onthuld. Probeer het dus op te lossen voordat de tijd om is! Als je meedoet, wil je misschien stoppen met scrollen, want het antwoord wordt zo meteen onthuld. De voice-over gaat verder: “Lucas heeft de naam van de baby, Ted, op zijn arm getatoeëerd. Dus Lucas is de echte vader. Gefeliciteerd met het vinden van het antwoord.”

Niet iedereen kon echter dit raadsel oplossen. Een gebruiker merkte op: “Jack heeft hetzelfde haar.” Een andere gebruiker raadde: “Henry.” Weer een andere gebruiker suggereerde: “Jack.” Een gebruiker gaf het juiste antwoord: “Het is Lucas, omdat hij een tatoeage op zijn arm had met de naam Ted.” Een laatste gebruiker merkte op: “Het is Lucas, de manier waarop hij boos is, zegt alles – alsof hij klaar is om een oorlog te beginnen.” Op zoek naar meer manieren om verveling te verdrijven? We hebben nog veel meer puzzels om je te vermaken en je brein te trainen.