Mensen vinden jurk die vrouw draagt op huwelijk van vriendin ‘zeer ongepast’: “Een schande!”

Reddit staat bekend als dé plek voor ‘sappige’ verhalen, en dit keer ging het over een jurk die als ‘zeer ongepast’ werd bestempeld voor een trouwfeest.

Een gebruiker deelde onlangs een foto van een vriendin met wie ze binnenkort naar een bruiloft zou gaan, maar twijfelde sterk aan de geschiktheid van de jurk die haar vriendin had gekozen. “Is deze jurk wel passend voor een bruiloft? Ik kan het bijna niet geloven, maar mijn vriendin denkt van wel,” schrijft ze.

De jurk heeft een grote, doorschijnende onderkant en een diep uitgesneden decolleté. De meeste reacties op Reddit waren het erover eens dat de jurk niet geschikt is voor een bruiloft. “Als gast op een bruiloft moet je niet de aandacht op jezelf vestigen. Deze jurk schreeuwt: ‘Kijk naar mij!'” reageerde iemand. Andere reacties varieerden van “Ik zou dit nooit dragen” tot “Dit lijkt meer op een outfit voor de club.”

Een ander voegde toe: “Het zou beter zijn als de onderkant helemaal dicht was, maar dat is niet het geval. En het decolleté is te diep voor een bruiloft. Echt zonde!” Maar zoals altijd… oordeel vooral zelf!