Site pictogram Mancho

Begrafenisonderneemster beleeft grootste nachtmerrie tijdens het werk

Een Amerikaanse begrafenisonderneemster beleefde onlangs een gênant moment toen ze tijdens een begrafenis haar telefoon in het graf van een overleden oma liet vallen. Het resultaat? Een ongemakkelijke situatie die op video werd vastgelegd en inmiddels voor de nodige hilariteit zorgt.

Lauren Eliza, de begrafenisonderneemster in kwestie, is erg actief op sociale media en geeft haar volgers regelmatig een kijkje achter de schermen. Tijdens de begrafenis van oma Eunice ging het echter flink mis toen haar telefoon per ongeluk in het graf viel. Lauren moest door haar collega’s in het graf worden geholpen om het toestel eruit te halen. Dit bijzondere moment werd vastgelegd op een foto die ze vervolgens op TikTok deelde. Ze nam het voorval met een knipoog: “Niemand raakte gewond tijdens deze video. Dit is waarom we niet te dicht bij de kist staan. Gelukkig was het maar een telefoon en geen kleine Timmy,” grapte ze.

De video is inmiddels bijna een miljoen keer bekeken en levert volop reacties op. “Oh nee!”, “Ik denk dat er een betere manier was om dit op te lossen,” “Dit moet viraal gaan,” en “Ik ga waarschijnlijk naar de hel, maar dit is hilarisch,” zijn slechts enkele van de vele reacties. Eén opmerking springt er bovenuit: “Betekent dit, net zoals bij het vangen van een bruidsboeket, dat jij de volgende bent?” Anderen voegden er nog aan toe: “Misschien was het oma’s laatste hint dat je minder op je telefoon moet zitten!”

@laurenthemortician

💀 no one was harmed in the making of this video. Educational purposes ✨ on why we don’t stand so close to the casket at the grave… thankfully it was just a phone and not little Timmy Jr… #mortician #deathtok #rip #iphone #greenscreen #educationalpurposes

♬ Subscribe to QcRiders – Qcriders
Mobiele versie afsluiten