Site pictogram Mancho

Dame gebruikte valse bips om indruk te maken op date: “Wat als jullie in bed belanden!?”

Een Amerikaanse vrouw krijgt veel reacties op een TikTok-video waarin ze laat zien hoe je je achterwerk er direct voller uit kunt laten zien. “Maar wat als jullie uiteindelijk in bed belanden?” vragen sommige kijkers zich af.

De vrouw, die op TikTok bekendstaat als ‘Doja Curves’, ging recent op date. Omdat ze vond dat haar achterwerk wel wat meer volume kon gebruiken, besloot ze shapewear te dragen, een type ondergoed met ingebouwde vulling. In haar video toont ze het verschil tussen met en zonder de extra ondersteuning. “Ik wilde wat meer zelfvertrouwen voor mijn date vanavond…” schrijft ze met een knipoog.

Hoewel sommigen het een leuk idee vinden, zijn er veel volgers die hun twijfels uiten. “Ik zou me bedrogen voelen! Ik wil de echte jij zien,” “Nee, bedankt, ik hou van mijn imperfecties,” “Je zag er beter uit zonder,” “Misleiding? Goede eerste indruk, haha,” “En wat als de date goed gaat en jullie in bed belanden?” en “Zelfvertrouwen is belangrijk, maar je hebt al die extra’s niet nodig,” zijn enkele van de reacties die onder de video verschenen.

Mobiele versie afsluiten