Site pictogram Mancho

Jongedame toont net iets te veel tijdens wandeling onder Griekse zon: “Oeps, je kon ze zien!”

Een Schotse vrouw wandelde onlangs in een zomerse outfit door de straten van Mykonos en merkte dat ze opvallend veel aandacht kreeg. Pas later ontdekte ze waarom haar outfit meer onthulde dan ze had gedacht.

Daisy, die van een vakantie genoot op het Griekse eiland Mykonos, trok tijdens een wandeling door het dorp en enkele winkelbezoekjes veel blikken. Ze droeg een zwarte, uitgesneden jurk met kleine gaatjes en had er geen beha onder aan.

Tot haar grote schrik ontdekte Daisy achteraf dat haar jurk haar t*pels niet bedekte, waardoor ze vrijwel halfn**kt door de straten liep. “Ze waren zichtbaar voor iedereen. Ik dacht dat ze bedekt waren, maar ze zaten precies door de gaatjes van mijn jurk,” vertelt ze in een TikTok-video.

De video, die inmiddels meer dan 160.000 keer bekeken is, leverde uiteenlopende reacties op. “Oh nee, zo ongemakkelijk,” “Kijk je niet in de spiegel voordat je de deur uitgaat?”, “Een simpele oplossing: draag een strapless beha,” en “Ze wist precies wat ze deed en deed het toch,” zijn enkele van de reacties.

Mobiele versie afsluiten