Site pictogram Mancho

Moeder geeft baby meest shockerende naam ooit: “Hoe werd dit in godsnaam goedgekeurd!?”

Een Australische journaliste wilde onderzoeken hoe ver je kunt gaan bij het kiezen van een naam voor je kind. Tot haar grote verbazing werd de naam die ze koos goedgekeurd. “Dit had ik echt niet verwacht.”

Kirsten Drysdale, die werkt voor de zender ABC, verwelkomde onlangs haar derde kind samen met haar man Chris. In haar programma ‘WTFAQ’ kwam regelmatig de vraag naar voren: welke namen zijn legaal toegestaan voor je kind? Omdat eerdere verzoeken voor interviews met het orgaan dat namen goedkeurt waren afgewezen, besloot een hoogzwangere Kirsten zelf op onderzoek uit te gaan.

“Ons doel was om de meest schokkende naam te bedenken die zeker geweigerd zou worden,” vertelde Kirsten aan news.com.au. “We kozen voor de naam Methamphetamine Rules, ervan overtuigd dat deze nooit zou worden goedgekeurd.” Tot haar verbijstering viel er echter een geboortecertificaat op de mat met de naam Methamphetamine Rules erop. “We wilden gewoon op een luchtige manier antwoord geven op de vraag, maar dit hadden we niet zien aankomen.”

Het naamgevingsorgaan gaf al snel toe dat er een fout was gemaakt, en Kirstens zoon zal binnenkort zijn echte naam krijgen. “Het is een prachtige naam, ik verzeker je dat het niets met drugs te maken heeft,” voegde Kirsten eraan toe.

Mobiele versie afsluiten