Site pictogram Mancho

Oeps! Getuige maakt ‘pikante’ opmerking over bruidsmeisje, maar microfoon staat aan

Op hilarische beelden is te zien hoe een getuige van de bruidegom per ongeluk veel te hard commentaar geeft op een van de bruidsmeisjes. “Dit is geweldig!” lachen kijkers in de reacties.

Het ongemakkelijke moment vond plaats in de Verenigde Staten. In de video wandelt een bruidsmeisje voorbij, en een van de mannelijke getuigen, duidelijk onder de indruk, fluistert (of dat denkt hij) naar de bruidegom en de andere getuigen: “Zoom daar eens op in.” De bruidegom reageert snel met een “Stttt.” Verrast vraagt de getuige: “Was dat te luid?” waarop de bruidegom antwoordt: “Ja, ben je gek, man?” De getuige verdedigt zich: “Ik hoor niets door de muziek.” Dan wijst de bruidegom hem erop: “Ik heb een microfoon op.” De getuige beseft zijn fout en barst in lachen uit, waarna de bruidegom concludeert: “Je bent een idioot.”

De video werd al bijna 12 miljoen keer bekeken op TikTok en zorgde voor veel gelach. “Dit is hilarisch! De manier waarop de anderen hem aankijken, het moet écht hard zijn geweest,” “Hij is duidelijk de vrijgezelle vriend,” “Als cameraman op bruiloften kan ik je vertellen dat we heel veel horen,” en “De bruidegom vond het eerst grappig, maar realiseerde zich toen dat hij een microfoon droeg en werd boos zodat hij niet op z’n kop zou krijgen van zijn vrouw,” zijn enkele van de reacties.

Mobiele versie afsluiten