Vrouw bestelt online een bruidsjurk, maar als ze die voor het eerst past…: “Wat is dit!?”

Een Amerikaanse vrouw dacht de perfecte bruidsjurk online te hebben gevonden, maar de teleurstelling was groot toen ze de jurk eindelijk ontving.

Zuzanna Wojtas vond haar droomjurk via Amazon: een lange, kanten witte jurk. Ze plaatste vol enthousiasme haar bestelling, betaalde en wachtte in spanning op de levering. Vlak voor haar verlovingsfeest ontving ze het pakket, maar toen ze de jurk aantrok, kreeg ze een onaangename verrassing. De jurk bleek zo kort te zijn dat haar benen volledig zichtbaar waren. “Het is geen lelijke jurk, maar dit is niet wat ik had verwacht. Wees voorzichtig met wat je bestelt! Ik had dit kleedje gekocht voor mijn verlovingsfeest aanstaande zaterdag, maar ik zal het zeker niet dragen!” schreef ze in de Facebookgroep ‘What I Asked For VS What I Got’.

De meeste mensen vermoeden dat er een fout is gemaakt door de winkel. “Ze verkopen ook een kortere versie, dus waarschijnlijk heb je de verkeerde gekregen,” “Het is vast een vergissing. Ik heb verschillende van die langere jurken. Neem contact met hen op,” en “Ze hebben je de verkeerde gestuurd. Online winkelen blijft een gok, maar het staat je nog steeds goed!” waren enkele van de reacties.