Vrouw draagt doorschijnende jurk op huwelijk beste vriendin: “Je zoekt zelf de aandacht!”

Een Australische vrouw was onlangs te gast op het huwelijk van haar beste vriendin en plaatste enkele foto’s van haar outfit online. Die zorgde echter voor de nodige opschudding bij haar volgers, omdat ze vonden dat de jurk te veel aan de verbeelding overliet.

Isabelle Mathers, een 25-jarig model, koos voor de gelegenheid een crèmekleurige, doorschijnende jurk. Hoewel ze van de bruid zelf goedkeuring had gekregen om de outfit te dragen, leidde het op Instagram tot een discussie. Veel volgers vonden de jurk te opvallend, zeker in vergelijking met de bescheidener outfit van de bruid.

Reacties zoals “Het is niet omdat je beste vriendin akkoord is, dat het gepast is om te dragen” en “Het lijkt alsof je alle aandacht naar jezelf wilt trekken” waren talrijk. Sommigen vonden het zelfs “onrespectvol en ongepast”. Toch waren er ook positieve reacties, waarbij enkele volgers haar verdedigen: “Iedereen is gewoon jaloers op hoe perfect je eruitziet.” Kijk zelf even… (pijltje naar rechts om alles te zien)