Site pictogram Mancho

Vrouw in park aangesproken op diep decolleté: “Ik doe iedereen een plezier!”

Een Australische vrouw kreeg recent kritiek op haar outfit toen ze in het openbaar werd aangesproken. “Een diep decolleté is echt het laatste waar de maatschappij zich nu druk over zou moeten maken,” reageerde ze fel. Adriana, een vrouw van in de dertig uit Melbourne, zat rustig in een park te genieten van het mooie weer in een opvallende rode jurk met een diepe halslijn. Terwijl ze daar zat, sprak een oudere vrouw haar aan en uitte kritiek op haar kledingkeuze, specifiek het decolleté. Niet veel later deelde Adriana het incident op TikTok.

“Ik doe de maatschappij een plezier”

“Mevrouw, we zitten in een recessie. Iedereen voelt zich ellendig. Ik doe de maatschappij juist een plezier door er goed uit te zien!” schreef ze bij de video. Adriana’s reactie ging viraal en raakte een gevoelige snaar bij veel mensen. Haar video heeft inmiddels al honderdduizenden views gekregen, met de reacties die blijven binnenstromen.

De meningen zijn verdeeld. Sommigen prijzen Adriana’s zelfverzekerdheid en zien geen probleem in haar outfit. “Iedereen zou zich moeten kunnen kleden zoals ze willen zonder commentaar,” reageerde een TikTok-gebruiker. Anderen vonden echter dat haar kledingkeuze niet voor elke situatie geschikt is. De discussie over wat passend is in het openbaar blijft een heet hangijzer.

De video blijft viraal gaan en de vraag die iedereen bezighoudt: is Adriana’s outfit een statement van zelfexpressie of overschrijdt het de grens van wat gepast is? Wat vinden jullie? Done of not done?

@dopaminedaydreamer

A plunging neckline is the least of society’s problems right now. I’m out here making people’s day. Y’all ain’t fun. 🤣

♬ original sound – DopamineDaydream
Mobiele versie afsluiten