Site pictogram Mancho

Vrouw van 64 verrast haar volgers in bikini: “Je ziet er 20 jaar jonger uit!”

Een Amerikaanse vrouw laat heel wat mensen versteld staan met haar ongelooflijke fitheid op haar leeftijd. “Je bent zo jong en mooi als je je voelt,” zegt ze zelf.

Harrah Brown is 64 jaar oud, maar voelt zich allesbehalve op leeftijd. Een paar jaar geleden besloot ze serieus aan haar conditie te werken om zich fitter te voelen en er beter uit te zien. Drie jaar later deelt ze trots haar resultaten regelmatig op TikTok. Onlangs plaatste ze een video waarin ze in bikini voor de camera poseert, met de boodschap: “Ouder worden is een mindset. Je bent zo jong en mooi als je je voelt.”

De video is inmiddels al 1,3 miljoen keer bekeken en heeft veel positieve reacties opgeleverd. “Respect! Geweldige vrouw… Je ziet er minstens 20 jaar jonger uit!”, “Als ik er op welke leeftijd dan ook zo uit zou zien, zou ik dolgelukkig zijn,” en “Wow, het is haast niet te geloven dat je 64 bent,” zijn enkele van de vele bewonderende opmerkingen.

@harrahbrown

Aging is a mindset. You are as young and as beautiful as you feel! 🤍 wearing @Meshki #bikini #bikiniseason #pooltime #swimwear #over50 #meshki

♬ Come Check This (Quickie Edit) – FETISH
Mobiele versie afsluiten