Belg heeft hilarische nummerplaat, zeker voor een bezoekje aan een hamburgerrestaurant

Gepersonaliseerde nummerplaten: je bent ervoor of ertegen, maar één ding is zeker—ze trekken de aandacht! Net zoals de nummerplaat van deze Renault Scenic, die bovendien op een wel heel toepasselijke plek geparkeerd staat.

In België heeft elke automobilist de mogelijkheid om zijn nummerplaat te personaliseren. Het enige wat je hoeft te doen is 1.000 euro betalen en je aan een paar regels houden over wat erop mag staan. Sommige bestuurders kiezen voor hun bijnaam of willen graag hun beroep in de kijker zetten. Anderen gebruiken de gelegenheid om te provoceren of simpelweg om medeweggebruikers aan het lachen te maken.

Of deze bestuurder een bijzondere bijnaam heeft of een verloren weddenschap inlost, is niet duidelijk, maar één ding staat vast: veel voorbijgangers konden de humor van deze Scenic zeker waarderen. Helemaal als die voor de Quick geparkeerd staat, wat voor een grappig rijmpje zorgde, zoals iemand op Facebook opmerkte: “Ne mcchick on de Quick!” Ongeacht of je fan bent van gepersonaliseerde nummerplaten, deze valt zeker op op de Belgische wegen!

(Afbeelding: Facebook)