Bruidegom stapt op ‘walgelijke’ manier naar het altaar: “Ik zou als bruid meteen gevlucht zijn!”

Een video waarin een bruidegom op een wel erg opvallende manier naar het altaar “loopt”, zorgt voor heel wat ophef en gefronste wenkbrauwen. “Waarom zou je zoiets doen?!” is een veelgehoorde reactie.

Een trouwdag is doorgaans een van de meest memorabele momenten in je leven, en dat zal voor dit koppel niet anders zijn geweest, al roept hun keuze wel wat vragen op. In de beelden is te zien hoe een doodskist uit een auto wordt gehaald en naar het altaar wordt gedragen. Tot ieders verbazing kruipt de bruidegom vervolgens uit de kist terwijl hij op zijn bruid wacht. Een vriend van hem deelde de video op TikTok met de tekst: “Is dit een begrafenis? Nee, dit is hoe een vriend van mij naar het altaar kwam.” De video ging razendsnel viraal en werd inmiddels al 8,5 miljoen keer bekeken.

“Dit gaat echt te ver”

De reacties zijn gemengd, met velen die het tafereel ongepast vinden. “Dit gaat echt te ver!”, “Als ik de bruid was, had ik nee gezegd!”, “Ik zou me doodschamen, net als bijna iedereen in de video”, en “Waarom zou je zoiets doen?!” zijn slechts enkele van de negatieve reacties.

Toch zijn er ook mensen die er de humor of symboliek van inzien. “Misschien bedoelt hij ermee dat hij niet zonder haar kan leven,” en “Ik vind het eigenlijk wel schattig, alsof hij zegt: ‘Mijn leven begon pas echt toen ik jou ontmoette’,” luiden enkele positieve interpretaties. Bekijk hieronder de video: