Site pictogram Mancho

Schoonmoeder van bruid onder vuur wegens ‘pikante’ outfit: “Je kan beter niks aandoen!”

Op Reddit is een discussie ontstaan na het plaatsen van een foto van een recent huwelijk. Op de foto staan de bruid en bruidegom, met tussen hen de moeder van de bruidegom. De outfit van de moeder leidt tot veel commotie, vooral omdat het een kerkelijke ceremonie betreft. Hoewel de meningen verdeeld zijn, vinden de meeste mensen de kledingkeuze ongepast.

Reacties variëren van: “Het lijkt alsof ze de aandacht van de bruid wil afleiden. Oké, het is niet wit, maar nog steeds compleet ongepast,” tot “Hoewel ik de jurk mooi vind en geschikt voor een trouwreceptie, zou je je in een kerk bescheidener moeten kleden. Het diepe decolleté is daar niet gepast.” Sommigen zijn van mening dat de outfit te opvallend is voor de gelegenheid. “Het is niet omdat je het kán dragen, dat je het ook moet doen,” en “Dit kleedje is echt niet geschikt voor een kerkelijk huwelijk. Het verbaast me dat zoveel mensen het wel oké vinden,” zijn andere kritische opmerkingen.

Toch zijn er ook mensen die geen probleem zien in de outfit. “Ik zie er niets mis mee. Als ik zo’n lichaam had, zou ik ook zo’n jurk dragen,” en “Ze draagt geen wit, en de jurk is prachtig, perfect voor een trouwfeest, maar misschien niet voor de kerkdienst,” luiden enkele positieve reacties. Oordeel vooral zelf…

Mobiele versie afsluiten