Site pictogram Mancho

‘Tijdreiziger’ onthult wanneer aliens op aarde zullen landen (en da’s vrij snel!)

Als je je ooit hebt afgevraagd wanneer buitenaardse wezens eindelijk contact met ons zullen maken, dan heb je geluk. Een zelfverklaarde tijdreiziger beweert namelijk de exacte datum te kennen. In plaats van ons winnende lotnummers te geven, heeft deze zogenaamde ‘quantumleaper’, die naar eigen zeggen “uit het jaar 2671” komt, besloten ons te waarschuwen wanneer we ruimte in onze agenda moeten maken voor een ontmoeting met aliens. Volgens deze tijdreiziger, Alaric, staan buitenaardse wezens op het punt de aarde te bezoeken met als doel de mensheid te vernietigen. En dit zal gebeuren in de loop van de maand oktober 2023. Maar dat is nog maar het begin van de chaos die hij voorspelt…

Op 23 oktober, beweert Alaric, zal de zon een ‘zeldzame energie’ uitzenden, waardoor mensen in staat zullen zijn te zien hoe ze zullen sterven. Dit fenomeen zou drie maanden lang, elke dag, plaatsvinden. Ook de maand november belooft volgens hem rampzalig te worden. Op 12 november zou er een buitenaards artefact in Antarctica worden ontdekt, dat een mysterieuze ziekte bevat. Deze ziekte zou zeer besmettelijk zijn, zich snel over de wereld verspreiden en geen bekende remedie hebben. Daarnaast voorspelt Alaric dat een meteorenzwerm plotseling aan de hemel zal verschijnen, wat leidt tot een spectaculaire lichtshow én de creatie van nieuwe diersoorten, alsof de aarde een soort ‘update’ krijgt.

Bizarre voorspellingen

En alsof dat nog niet genoeg is, zou het rond Kerstmis ook niet rustig blijven. Op 17 december voorspelt Alaric dat een nieuwe natuurkracht, een zogenaamde ‘Elektrische Tornado’, enorme verwoesting zal aanrichten. Deze storm ontstaat wanneer bliksem en een tornado samensmelten en zou veel groter en krachtiger zijn dan een normale tornado, met breedtes tot wel 32 kilometer en snelheden van 965 tot 1280 km/u.

De reacties op deze bizarre voorspellingen variëren van paniek tot sarcasme. Sommige mensen maken zich zorgen, terwijl anderen het allemaal met een korreltje zout nemen. Zo grapte iemand: “Laat die aliens maar komen, dan hoef ik mijn rekeningen tenminste niet meer te betalen!”

(Intropic: Freepik)

Mobiele versie afsluiten