Met één bepaalde zin kan Marina elke man verleiden: “Daarna willen ze allemaal met me trouwen!”

Een vrouw die op zoek is naar de man met wie ze wil trouwen, was perplex toen ze ontdekte dat ze maar één ding hoefde te zeggen om een man voor zich te winnen. Marina Neuman, bekend onder de gebruikersnaam @marinainmiami, is actief aan het daten en heeft serieuze bedoelingen. Het navigeren door de datingwereld kan echter lastig zijn, vooral omdat veel vrouwen bang zijn dat ze een man afschrikken als ze hun huwelijkswensen uitspreken.

De 26-jarige Marina uit Miami ontdekte echter dat er een manier is om een man te overtuigen alles voor je te doen in een relatie. Ze merkt op dat wanneer je een man vertelt wat je wilt, terwijl je tegelijkertijd duidelijk maakt dat je dat niet met hem ziet gebeuren, hij gemotiveerd zal zijn om zijn best te doen om je van gedachten te laten veranderen.

‘Controversiële’ tactiek

Marina besloot deze strategie uit te proberen na het zien van de controversiële tactiek in de Netflix-documentaire Pamela, a Love Story van Pamela Anderson. En het werkte zelfs op dates met mannen die eerder met hun exen hadden gebroken omdat ze helemaal niet wilden trouwen. In een video, die honderdduizenden likes ontving, legde Marina uit: “In een documentaire zei Pamela Anderson dat als je wilt dat iemand met je trouwt, je moet zeggen dat je nooit met hen zult trouwen, en je zult binnen zes maanden getrouwd zijn. Ze heeft gelijk, want de afgelopen twee maanden ben ik op verschillende dates geweest waar er aanvankelijk gewoon niets gebeurde.”

“Dus ik nam een bladzijde uit How to Lose a Man in 10 Days en vertelde hen: ‘Jullie zijn leuk, ik heb een geweldige tijd gehad, maar ik ben echt op zoek naar een relatie met iemand met wie ik kan trouwen, en ik zie dit niet serieus worden.'”

“Afwijzing doet iets met hun hersenen”

Maar in plaats van dat de meeste mannen weglopen, blijkt het tegenovergestelde waar te zijn. “Afwijzing doet iets met hun hersenen,” voegde Marina eraan toe en beweerde dat het hen “harder laat proberen” om haar voor zich te winnen. TikTok-gebruikers waren onder de indruk van de video en sommigen deelden in de reacties dat ze door deze ‘tactiek’ binnen enkele maanden een huwelijksaanzoek hadden gekregen. Een gebruiker zei: “Eigenlijk wil ik niet trouwen, maar ik heb het toch getest. Ik ben vijf keer ten huwelijk gevraagd!” Een ander voegde toe: “Ze kunnen het niet verdragen om te horen dat ze niet aan de verwachtingen voldoen.”

(Foto’s: Instagram en TikTok Marina Neuman)