Site pictogram Mancho

Opgelet heren: dit zijn de 5 plekken waar vrouwen het liefst vreemdgaan

Op een populaire website voor mensen die op zoek zijn naar een avontuurtje buiten hun relatie, werd een prikkelende vraag gesteld aan de vrouwelijke gebruikers: “Wat is jouw favoriete plek om vreemd te gaan?” De reacties stroomden binnen, en de resultaten zijn verrassend. Heren, noteer deze locaties (maar neem het natuurlijk met een knipoog).

1. De lift

Hoewel de titel doet denken aan de Nederlandse horrorfilm uit 1983, vinden er tegenwoordig blijkbaar heel andere escapades plaats in liften. Maar liefst 19 procent van de vrouwen gaf aan dat ze deze compacte ruimte wel zien zitten voor een misstap.

2. Een kleedkamer

Logisch, want de kleren zijn al uit. Dit maakt een kleedkamer een handige plek voor degenen die weinig tijd hebben. Toch blijft het een riskante keuze, met altijd de mogelijkheid dat iemand binnenloopt. Hoe ze dit precies doen? Dat vragen we ons ook af.

3. Een hotel

Een vrij voorspelbare keuze. Hotels zijn al langer een favoriet onder mensen die vreemdgaan, terwijl de rest tegenwoordig eerder een Airbnb boekt. Jammer van de creatieve flair, maar praktisch is het zeker.

4. Op kantoor

Geen verrassing hier. Voor velen is er die ene collega die overwerken opeens een stuk aantrekkelijker maakt. Werk je vrouw toevallig op kantoor? Misschien tijd om daar eens een extra oogje in het zeil te houden.

5. De trein

Op het eerste gezicht lijkt dit niet de beste keuze, zeker gezien de smoezelige treintoiletten. Maar luxe slaaptreinen à la ‘Murder on the Orient Express’ of James Bond-films bieden toch een wat verleidelijker setting. Niet dat we het goedkeuren, uiteraard.

Kortom, zolang je jouw vrouw uit de buurt houdt van liften, kleedkamers, hotels, treinen en kantoren, zit je vermoedelijk veilig. Succes!

(Bron: Clint – Intropic: Freepik)

Mobiele versie afsluiten