“Ik ben 30, mijn vriend 63. Eerst wilde ik hem enkel uitmelken, nu ben ik echt verliefd”

Carrie, 30 jaar oud, deelde openhartig haar ervaring over hoe ze enkele jaren geleden de 63-jarige Randy ontmoette op Tinder. In eerste instantie beschouwde ze de relatie als een ‘zakelijke transactie’, waarbij ze de oudere man wilde ‘uitmelken’. Desondanks bekent ze dat ze uiteindelijk verliefd werd op hem.

Drie jaar geleden kwam Carrie Randy tegen op Tinder, waarbij ze haar leeftijdsvoorkeur voor mogelijke dates blijkbaar had ingesteld op maximaal 99. Haar zoektocht leek gericht op een welgestelde man van wie ze alles kon verkrijgen. Carrie is hier heel open over: “Ik dacht eigenlijk dat het meer een zakelijke transactie zou zijn. Mijn eerste intentie toen ik Randy ontmoette was om hem in feite uit te melken. Ik wilde van hem krijgen wat ik kon en daarna weggaan.”

Serieuze relatie met ‘oprechte’ liefde

Inmiddels is de relatie tussen Carrie en Randy geëvolueerd tot meer dan wat zijn initieel voor ogen had. Het is een serieuze relatie met oprechte liefde, volgens het paar. Carrie viel naar eigen zeggen voor Randy’s vriendelijkheid en zijn constante vrijgevigheid. Ze overwoog zelfs hem te negeren nadat hij haar meerdere cadeaus gaf om haar leven op orde te krijgen. “Ik heb hem maandenlang geen bericht gestuurd,” vertelde ze aan de Love Don’t Judge podcast.

“Ik zei ‘Ik ga mijn leven veranderen, ik ga het juiste doen, ik ga een baan zoeken’.” Ondanks haar intenties nam Randy uiteindelijk weer contact met haar op om te zien hoe het met haar ging. Carrie legde uit: “Ik liep naar mijn werk. Ik had geen auto. Nadat ik een tijdje was verdwenen, stuurde hij me een bericht uit bezorgdheid omdat hij niets van me had gehoord.” Na een jaar (!) online chatten ontmoetten ze elkaar eindelijk persoonlijk, terwijl Randy al tienduizenden euro’s aan zijn nieuwe liefde had gegeven.

‘Zakgeld’

Carrie voelde zich schuldig en erkende dat ze zijn gevoelens verwaarloosde. Nu zijn Randy en Carrie al enkele jaren een stel, beweren ze dat het liefde is, maar het lijkt erop dat Carrie nog steeds ‘zakgeld’ ontvangt en regelmatig extra financiële steun nodig heeft omdat ze haar budget overschrijdt. “Ik weet niet eens dat ze over haar budget heen is totdat ze me belt en zegt ‘Mijn kaart werkt niet meer’. Dan zeg ik ‘oké, je kunt het hebben maar dat is het dan’ en dan komen we meestal twee dagen later aan en dan zegt ze ‘Ik heb dit nodig’.”

Carrie’s uitgaven gaan voornamelijk naar kleding voor haar ‘online’ carrière, waar ze ‘online ‘andere mannen gelukkig maakt’ die ook dingen voor haar kopen. Carrie benadrukt dat wat ze hebben, echt is, ondanks de algemene veronderstellingen over haar motieven.