“Mijn vrouw is razend over de plek waar ik de naam van onze dochter liet tatoeëren”

Een man heeft onthuld hoe zijn nieuwe tatoeage bijna het einde van zijn huwelijk veroorzaakte vanwege een meningsverschil met zijn vrouw over de inkttattoo. In een post op het ‘True Off My Chest’-forum op Reddit legde hij uit dat hij de naam van zijn dochter en een rode roos op zijn borst had laten tatoeëren. Het probleem voor zijn vrouw lag echter specifiek bij een bepaald lichaamsdeel dat getatoeëerd was.

“Ik wilde dit eigenlijk vermijden, maar…”

“Ik heb onlangs een tatoeage op mijn borst laten zetten om de geboorte van mijn dochter te eren,” begon hij. “In eerste instantie wilde ik vermijden dat mijn tepel getatoeëerd werd, omdat ik had gehoord dat dit een behoorlijk pijnlijke plek is. De artiest vertelde me echter dat het ontwerp er niet goed uit zou zien en zou opvallen als hij mijn tepel niet zou tatoeëren, waardoor de tatoeage er vreemd uit zou zien. Aangezien dit voor mijn dochter was, koos ik ervoor om met zijn advies mee te gaan en mijn tepel te laten tatoeëren.”

“Het escaleerde in een heel grote ruzie”

De man had echter vooraf zijn vrouw gerustgesteld dat dit niet zou gebeuren. “Nadat de tatoeage was voltooid, belde ik haar en vertelde ik haar dat ik aanvankelijk niet van plan was om mijn tepel te laten tatoeëren, maar de artiest had het aangeraden, dus ik heb het laten doen,” vertelde de man. “Maar toen mijn vrouw erachter kwam, escaleerde dit in de grootste ruzie die we ooit hebben gehad. Ze had me nooit verteld hoezeer ze een getatoeëerde tepel haatte. Als ze dat wel had gedaan, zou ik het niet hebben gedaan. Ze was alleen maar akkoord gegaan met mijn oorspronkelijke gedachten om het gebied te vermijden.”

“Ik vrees dat ze wil scheiden”

Bovendien noemde de vrouw haar man ‘zelfzuchtig’ en beschuldigde hem van gedrag als een ‘vrijgezel zonder familie’ omdat hij zijn gezin niet had geraadpleegd voordat hij deze beslissing nam. “Ze vertelde me toen hoe ze niet meer tot mij aangetrokken zou zijn omdat ze een afkeer heeft van getatoeëerde tepels. Zelfs het optillen van onze baby vanmorgen voelde ongemakkelijk vanwege de tatoeage die voor haar is. Ik vrees zelfs dat ze wil scheiden!” zei de man.

“Ze worstelt met iets anders…”

Toen hij zijn dilemma deelde op Reddit, gaven verschillende mensen hun advies. Eén persoon zei: “Ik denk dat er een diepere reden is achter de uitbarsting, waarschijnlijk stoort iets anders haar of heeft iets haar dwars gezeten en heeft ze besloten om alles over de tatoeage te uiten.” Iemand anders zei: “Laat de tatoeage anders wegnemen om de gemoederen te bedaren.” Ten slotte raadde iemand aan: “Heb je enig idee waarom dit zo belangrijk is voor je vrouw? Praat met haar, probeer erachter te komen.”

Deal-tip  

Vanaf heden werken wij als affiliate samen met onze partners Action en bol.com, die regelmatig dikke online deals aanbieden. Graag houden we jullie dagelijks op de hoogte van alle deals die beschikbaar zijn in onze nieuwe Facebook-groep ‘Gekke Deals’. Via deze link kun je gratis lid worden van de groep en blijf je op de hoogte van alle deals.  

Alle topdeals van Action vind je hier – Alle topdeals van bol.com vind je hier