“We zijn al 8 jaar een trio-koppel. Er is maar één ding dat ons écht jaloers maakt”

Janie Frank maakt al acht jaar deel uit van een trio met haar partners Cody en Maggie. Het lijkt erop dat mensen alles willen weten over haar polyamoreuze relatie, gezien het feit dat Janie’s TikTok-account maar liefst 510.000 volgers heeft. In een recente video onthulde de brunette uit Tennessee, VS, dat er slechts één ding is dat jaloezie veroorzaakt in hun datingtrio, en het is misschien niet iets wat je zou verwachten.

Enige bron van jaloezie

In de video geeft Janie haar volgers een kijkje in het huis dat ze deelt met haar vriend en vriendin, compleet met twee aparte bedden. Hierdoor is het comfortabeler om elke nacht in slaap te vallen. “We doen het niet goed als we elke nacht allemaal bij elkaar slapen,” merkte Janie op terwijl ze de bedden filmde. Ze voegde eraan toe dat hun enige bron van jaloezie is… wie er meer aandacht krijgt van de drie katten in hun huishouden.

https://www.instagram.com/p/C1SLiZyOW2g/

‘Hulpje’

In een andere video deelde Janie hoe ze haar vriendin Maggie thuisliet voor een date met haar vriend Cody. De video bevatte een screenshot van een sms van Maggie, die zichzelf grappend omschreef als een ‘hulpje’. Ondanks dat het trio tevreden is met hun opstelling, ontvangen ze regelmatig gemene opmerkingen van trollen. In een video met foto’s van hun afgelopen acht jaar kreeg het trio onlangs negatieve reacties, variërend van “Dit is ongelooflijk verkeerd” tot het bestempelen van hen als ‘raar’.

https://www.instagram.com/p/CnpSnNpudJB/

Inspiratie voor anderen

Ze beweren zelfs maandenlang lastiggevallen te zijn op sociale media nadat ze hun polyamoureuze relatie openbaar hadden gemaakt. Ondanks deze negatieve reacties ontvangt het trio veel steun van Janie’s andere fans, vooral van mensen die zelf in polyamoureuze relaties zitten. Eén persoon vertelde haar: “Je inspireert me. Mijn man en ik hebben net een breuk gehad met onze vriend van twee jaar, en we vinden steun bij jullie.” Een ander zei: “Ik kijk naar jullie om mezelf te helpen met mijn eigen poly-relatie.”

https://www.instagram.com/p/CjQQRTduZfd/

(Bron: Daily Star)