Moeder haalt kids van school: “Ze worden gepest omdat ik zo knap ben!”

Een voormalige Australische deelneemster van het programma “Married At First Sight” wil haar kinderen thuis houden van school uit angst dat ze gepest zullen worden vanwege haar uiterlijk als ‘hete moeder’.

“Mijn kinderen zullen gepest worden omdat ik heet ben”

Susie Bradley, die in 2019 meedeed aan de show, uitte onlangs haar zorgen in een video. Ze zei dat ze bang is dat haar kinderen mogelijk gepest zullen worden op school, “alleen maar omdat ik een hete moeder ben.” Misschien denk je: wat is dit voor onzin? Maar Susie is bloedserieus en waarschuwt andere vrouwen dat zij ook met dit probleem te maken kunnen krijgen als ze ‘knap gemaakt zijn’ bij haar beautykliniek. Susie runt namelijk haar eigen kliniek.

Scherpe reacties

Bij haar kliniek kunnen moeders diverse cosmetische behandelingen ondergaan om aantrekkelijker te worden. Volgens Susie leidt dit ertoe dat kinderen gepest worden omdat hun moeders zo ‘heet’ zijn. Dit lijkt echter vooral een manier om cosmetische ingrepen te promoten. Haar volgers zijn niet bepaald onder de indruk en uiten scherpe kritiek onder de video. Een van de reacties luidt: “Er zijn veel knappere vrouwen dan jij, en die hebben ook nog hersens.” Een andere kijker schrijft: “Heb net een foto gezien van hoe je er echt uitziet. Je kinderen zullen geen probleem hebben.”

Susie is verdrietig


Susie heeft opnieuw van zich laten horen en zegt verdrietig te zijn over de nare reacties die ze ontvangt. In een nieuwe video leest ze enkele van deze reacties voor. Maar eerlijk gezegd, als je zulke onzin verkondigt, moet je dan achteraf gaan zitten huilen? Toch?